Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DEMETER Ambrózia szőlőmagszirup

A szőlőben nem csak az a jó, hogy frissen üdítő élményt kínál, és elképesztő ízvilággal rendelkező borok születhetnek a szakértő kezek között. Magja sem felesleges, hiszen belőle készül az Ambrózia Szőlőmagszirup. A korszerű borkultúra az ökológiai lábnyom csökkentését és az egészség megőrzését egyaránt magában foglalja. Mindez érvényre jut a szőlőmagszirup kapcsán is. Mit tud az értékes alapanyag? Hogyan járul hozzá a szervezet egészségi állapotának javításához?

A szőlőmag rendkívül gazdag antioxidánsokban. C-vitamint és A-vitamint tartalmaz, magas hatóanyag koncentrációjának hála pedig nem véletlen tartozik a szuperélelmiszerek méltán népszerű körébe.

Az Ambrózia Szőlőmagszirup hozzájárul a külső szépség és a belső egészség megőrzéséhez. Az antioxidánsok hatása a bőr állapotán éppen úgy megmutatja jótékony hatásait, mint a szív- és érrendszerrel összefüggésben.

Tudtad, hogy a kékszőlő magjából, héjából, mustjából készült szőlőmagszirup antioxidánsai segítenek az oxidatív stressz káros folyamatai ellen felvenni a harcot? Az egészségtelen étkezés, a mozgásszegény életmód és a mindennapokban jelen levő stressz antioxidánsokban gazdag alapanyagokért kiált. Az életvitel megváltoztatása és az értékes összetevők együttesen járulhatnak hozzá a szervezet optimális működéséhez és egy jobb életminőség megtapasztalásához. Az Ambrózia Szőlőmagszirup ebben igyekszik segítséget nyújtani.

Rendezés: