Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Borshop - DEMETER bor webshop

Ízek, illatok, színek. A borfogyasztás ezekről szól, és még sok másról is. Gasztronómiai érték, melyhez sajtok, kézműves finomságok társulnak. A társasági események alkalmával fókuszba kerülő kulináris élmény, a hangulatot fokozó értékes nedű. Kis mennyiségben gyógyír a testnek és a léleknek egyaránt.

A hazai borkultúra népszerűségét a kitűnő szőlőtermő vidékeknek köszönheti, de természetesen nem csak annak. Szükséges mellé az a szakértelem, melynek hála a korszerű megoldások is egyre inkább szerepet kaphatnak a gazdálkodásban, a borkészítésben.

Napjaink borkedvelői már nem csak a hangulatos enteriőrrel rendelkező borbárokban és a régmúlt korokra visszanyúló történelemmel bíró pincékben fogyasztják szívesen a borokat. Az otthon színtere is a minőségi italok élvezetének színterévé vált. Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy a bor online rendelése iránt ténylegesen mérhető kereslet mutatkozik. Különösen igaz ez akkor, ha olyan neves szőlőtermő vidékről van szó, mint Eger környéke.

Merülj el boraink fogyasztásával egy olyan világban, mely az érzékekről és a kulináris élményekről szól! Gyümölcsös fehérboraink, tölgyfahordóban érlelt, testes vörösboraink, vagy éppen a nyáresték hangulatát idéző rozéink magukkal ragadnak, és a családi asztalnál, a terasz virágai között, a kerti grillezésnél egyaránt a Szépasszonyvölgy hangulatát viszik magukkal otthonodba.

Rendezés: