Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SEGÍTSÉG

Segítség & Információ

A segítség és információ részben hasznos információkat talál a megrendeléseivel kapcsolatban, a felhasználói fiókjához, a termékekkel kapcsolatban.


Megrendelések                                                                                      Felhasználói Fiók
Megrendelési módok                                                                              Bejelentkezés
Fizetési módok                                                                                       Regisztráció
Szállítás és kézbesítés                                                                           Kijelentkezés
Visszaküldés és csere                                                                            Elfelejtett jelszó
Kedvezmények                                                                                       Személyes adatok kezelése

Fiók törlése
                                     


Termékek                                                                                                További szolgáltatások
Panaszok                                                                                                  Hírlevél
Termékek értékelése


Kapcsolat
Telefonszám
E-mailcím
Ügyfélszolgálat nyitvatartása


Megrendelések:

 

Megrendelési Módok: Személyes átvétel, Házhozszállítás futárszolgálattal
Fizetési Módok: Előreutalás, Fizetés a futárnál, bankkártyával történő fizetés, Fizetés személyesen a pincébe.
Szállítás és kézbesítés: A kiszállítás díja 15.000.- Ft feletti megrendelés esetén ingyenes, nincs minimális megrendelési érték, kiszállítás 1-3 munkanap, kiszállító partnerünk: GLS

 

Visszaküldés és csere: Meggondolta magát? Nem ízlik? Küldje vissza és visszafizetjük a vételárat.
Kedvezmények: Mennyiségi kedvezmény, kupon ajánlatok, akciók a feltüntetett ár a kedvezményt már tartalmazza.
(Ajándékkártya: Az ideális ajándék az utolsó pillanatban. Az összeg beérkezése után az ajándékkártyát kényelmesen, a megajándékozott e-mail címére küldheti. Választható: 5.000.-, 10.000.-, 20.000.-Ft. Az ajándékkártya más kedvezménnyel nem vonható össze. Az ajándékkártya átruházható, nem személyre szóló, és a feltöltéstől számított 12 hónapig érvényes.)

Felhasználói fiók:
Bejelentkezés: Amennyiben már rendelkezik fiókkal, adja meg e-mail címét és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra. Bejelentkezés után automatikusan a nyitó lapra irányítjuk személyes fiókjával.
Regisztráció: Amennyiben még nem rendelkezik saját fiókkal, kattintson a regisztráció gombra most. Töltse ki az adatlapot, amit mi az Adatvédelmi szabályoknak megfelelően kezelünk és tárolunk. További részletes információt az Adatvédelem menüpont alatt olvashat ebben a témában.
Kijelentkezés: Fiókjából bármikor könnyen ki tud jelentkezni, a weboldal a Kijelentkezés gombra kattintva. Amikor elhagyja a www.demeterborászat.hu weboldalt, a rendszer automatikusan kilépteti a fiókjából.
Elfelejtett jelszó: Elfelejtette jelszavát? Kérjen egy újat az Elfelejtette jelszavát?> linken, kérjük, írja be ide azt az e-mail címet, amelyet személyes fiókjában is megadott. Erre a címre egy olyan e-mailt küldünk Önnek, amely egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítségével új jelszót állíthat be fiókjához. Kérjük, ehhez használja az e-mailben található linket és módosítsa jelszavát. Az erre használatos átmeneti jelszavat kérjük módosítsa.
személyes adatok kezelése: Jelentkezzen be fiókjába. Az alábbi adatokat tudja megváltoztatni: neve, számlázási címe, fizetési módja, e-mail címe.
Fiók törlése: Abban az esetben, ha törölni szeretné fiókját, kattintson majd a Fiók törlése pontra kattintva tudja fiókját törölni.


Termékek:
Panaszok: Ha a terméknél minőségi hibát tapasztal kérem lépjen velünk kapcsolatba. demeterpinceszet@demeterpinceszet.hu. 
Termékek értékelése: A termékekre leadott értékelés a Demeter Borászat a nyilvánosságra hozhatja, és az értékelést és/vagy megjegyzést felhasználhatja reklámcélokra (pl. hirdetésében vagy marketingcélokra). Online vagy offline felületen.

További szolgáltatások:
 

Hírlevél: 
Legyen mindig naprakész!
Iratkozzon fel a hírlevelünkre!
Csak adja meg e-mail címét és nevét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre.