Fröccs: ciki vagy menő?

fröccs

A fröccs, mint ital már az 1800-as években ismert volt. Mindig is voltak olyanok, akik szerint szégyenletes a borhoz szódát adni, de sokan viszont kedvelik. Ki ne emlékezne arra, mikor a nagypapája nyáron a pincénél elkészített egy finom fröccsöt és hatalmas élvezettel legurította azt a nagy melegben?! Ilyen élvezettel tesszük ezt mi is manapság. Azt gondolom trendi ital vált a fröccsből!

Én nagyon kedvelem a fröccsöt, tavasztól őszig azt fogyasztom egy jó Hangából vagy Rozéból. Könnyű, hideg, oltja a szomjamat és nem üt fejbe azonnal a bor. Több mint 50 féle fröccs-fajta létezik, de mi tovább gondoltuk és pár évvel ezelőtt a hölgyek számára több fröccs-koktélt is kikísérleteztünk. Gyümölcsökkel és szörpökkel bolondítottuk meg a fröccsöt….na meg a lányokat.

A Fröccs Terasz minden pénteken a Demeter Borbár Széchenyiben nemcsak fröccsökkel vár. Minden hétre más-más meglepetésekkel készülünk a vendégeknek.