Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egészség, természet és gasztronómia - Hol a kapcsolat?

A testi és lelki egészség megőrzése kiemelt figyelmet érdemel. Leginkább azonban csak akkor helyezünk hangsúlyt minderre, ha valamilyen problémával szembesülünk a területen. A baj leginkább onnan indul, hogy megbomlik az a természetes egyensúly, ami a test és a lélek között van. Ebben szerepe van annak is, hogy mennyi időt szánunk a pihenésre, a természet közelségére, és persze az utóbbi által kínált alapanyagokra.

 

Irány a friss levegő!

 

Egész nap a klímás irodában dolgozol, és már azt sem tudod, milyen érzés egy egész napot a szabadban tölteni? Nemcsak a fizikai egészség megőrzése a cél akkor, ha a természetben töltöd szabadidőd. A zöld fák, a virágzó kertek, a növények és a természet közelsége egyértelműen hozzájárul a lelki egészség megteremtéséhez. Ügyelj a fényvédelemre, a nyári forróságban vonulj árnyékba, de ne feledkezz meg a D-vitamin és a természetes környezet testet-lelket gyógyító hatásáról sem.

 

Szőlőmagszirup: a természet ereje egyetlen üvegcsébe zárva

 

Ha felsorolni igyekeznénk mindazokat a superfood-okat, melyek nagy hatékonysággal vethetőek be, s szinte korosztálytól függetlenül javasolt fogyasztásuk, akkor egy véget nem érő listával találnánk szembe magunkat. A bio üzletek és webáruházak minden korábbinál szélesebb választéka mellett a szőlőmagszirup egyedülálló helyet foglal el. A szív-és érrendszer, az általános közérzet védelmében, valamint a szervezet antioxidánsokkal való ellátása kapcsán egyaránt prémium színvonalat képviselő készítmény méltán népszerű napjainkban.

 

A kulináris élmények mindannyiunk szívéhez közel állnak. Még inkább szeretjük az étkezést akkor, ha olyan alapanyagok kerülnek a tányérra, melyekkel a testi egészség és a lelki harmónia érdekében egyaránt tehetünk. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a körültekintően megválasztott ételek, mikroelemekben gazdag készítmények aktív részesei egy jobb életminőségnek és az egészség hosszú távú megőrzésének.