+36209444745
Hárslevelű 100 %
Gyümölcsös, illatos fehérbor, édes, 0,75 L
Borvidék: Eger
Alk.: 12.5 % v/v%
Maradék cukortartalom 44.1 g/l
Savtartalom 6.3 g/l
Borkészítés: reduktív erjesztés, tartályos érlelés 1-2 év
100 % kézi szőlőművelés
100% kézi szüret
Illat: hársfavirág, körte, barack
Íz: füge, hársméz, datolya
Fogyasztási hőmérséklet: 8-10 c’
Ételpárosítás: aszalt gyümölcsök, deszert, gyümölcsleves
Az édes fehérborok világa egy más dimenzió a száraz borokhoz képest. A töppedt szőlőszemekből származó édes mazsolás ízvilágnak sok szerelmese van világszerte. Ebben az ízvilágban, élen jár a hárslevelű szőlő ami a tokaji borvidéknek is a legtöbb aszubort adja a borszerelmeseknek.